• Sampli

Inspire HEALTH & CARE, de vakbeurs voor de zorgsector

Save the date(s): 26-27-28 april

Vorig jaar strooide covid-19 nog roet in het eten, waardoor er enkel online events konden worden gehouden, maar dit jaar is het eindelijk weer zover: we mogen elkaar opnieuw fysiek ontmoeten op beurzen. Daar kijken wij bij Sampli, net als u, enorm naar uit! Noteer alvast 26, 27 en 28 april in uw agenda, want dan zien ook wij u graag terug op de Health&Care beurs in Flanders Expo Gent, dé jaarlijkse afspraak voor iedereen die in de zorgsector actief is.Innoveren, ontmoeten en inspireren

Op de Health&Care vakbeurs komen 5000 professionals uit de zorgsector, de overheid en de industrie samen om nieuwe producten te ontdekken en ideeën uit te wisselen. Innoveren, ontmoeten en inspireren zijn dan ook de drie kernwoorden die hier centraal staan. Brainstormen over de toekomst in de zorg- & welzijnssector en wat we samen kunnen realiseren, daar draait het om. Op dit unieke ontmoetingsplatform staan 300 exposanten voor u klaar om hun diensten, innovaties en de nieuwste trends aan u voor te stellen. Het beloven drie dagen te worden vol fijne ontmoetingen, gevarieerde workshops, boeiende demonstraties en interessante sprekers. Ook Sampli is vanzelfsprekend van de partij!


Sampli tekent present!

Als producent van medische en brandwerende matrassen en accessoires voor de zorg kan Sampli uiteraard niet ontbreken op het event van het jaar voor de medische en paramedische sector. Ons uitgebreide gamma matrassen is conform de nieuwe MDR 2017-745 voor medische hulpmiddelen klasse 1. Verder bieden wij natuurlijk ook nog steeds bedtextiel, hoofdkussens, anti-scheurartikelen, afrolmatten en andere hulpmiddelen van de beste kwaliteit aan. Overigens kunt u bij Sampli ook terecht voor de reiniging en decontaminatie van verhuurmatrassen. Breng ons dus zeker een bezoek: wij verwelkomen u met open armen aan stand 1248, waar wij u graag meer uitleg over onze producten en diensten geven.


Het moge duidelijk zijn: de Health&Care vakbeurs is een niet te missen event. Toegang tot de beurs is gratis, maar let er wel op dat u zich vooraf online registreert via de website van Health & Care.

3 weergaven0 opmerkingen